Sølv er et af de mest brugte metaller til fremstilling af smykker, og det kan findes i alle mulige forskellige typer tilbehør. Disse omfatter armbånd, ringe, halskæder sølv øreringe

De sundhedsmæssige fordele ved at bære sølv er velkendte, og nogle mennesker vælger at bære smykker lavet af det, fordi de tror, det kan hjælpe med ting som cirkulation, hudens sundhed, immunsystemets funktion og meget mere. Det er også hypoallergen, hvilket betyder, at det ikke vil forårsage allergi eller irritation hos de fleste mennesker.

Når du leder efter smykker, der vil være gavnlige for dit helbred, er det vigtigt at tjekke sølvindholdet i det og finde noget, der er mindst 925 sterling sølv. Dette vil sikre, at sølvet er rent og ikke indeholder andre metaller.

En anden ting at være opmærksom på er vægten af øreringene. Hvis de er tunge, betyder det, at de er lavet af ægte sølv og ikke en billigere legering af andre metaller såsom kobber.

Hvis du ikke ved, om øreringene er ægte, kan du prøve at mærke dem med fingrene og sammenligne dem med en genstand af lignende vægt. Hvis de er lette, betyder det, at de ikke er lavet af sølv og sandsynligvis er af en legering i stedet.

Du kan også bruge et stykke papir til at teste vægten af øreringene. Hvis de er lettere end papiret, betyder det, at de ikke er lavet af ægte sølv og sandsynligvis er af en legering i stedet.

Endelig kan du bede om en allergitest, før du køber et sølvsmykke, og det er bedst at få en fra en professionel, hvis du er allergisk over for sølv. Hvis du har en svær allergi, er det bedst at holde dig helt væk fra sølv, da det kan gøre dig endnu mere syg, end du allerede er!

Fordelene ved at bære sølvøreringe
Sølv er et naturligt antimikrobielt og antibakterielt metal, hvilket betyder, at det kan hjælpe med at forhindre infektioner. Det er blevet brugt i århundreder til at hjælpe med at behandle forkølelse og influenza, og det er også nyttigt som et værktøj i medicinske omgivelser på grund af dets steriliseringsegenskaber.

Det siges, at det også kan sænke blodtrykket og forbedre cirkulationen. Det menes også at være en kraftfuld healer og kan hjælpe med kroniske sygdomme som gigt, højt kolesteroltal og gigt.

Nogle undersøgelser har vist, at det at bære sølv kan hjælpe med søvnen og kan øge dit energiniveau. Det har nemlig en beroligende effekt på kroppen, som kan være med til at mindske stress og søvnløshed.

Disse fordele kan tilskrives de positive ioner, der skabes af sølvet. Disse ioner er også en naturlig antioxidant, der hjælper din krop med at bekæmpe frie radikaler, der kan beskadige celler og væv.

Fordelene ved at bære sølvsmykker kan være meget at tage til sig, og nogle mennesker har svært ved at forstå, hvorfor dette ædle metal er så nyttigt. Her er et par grunde til, at du måske vil overveje at tilføje noget sølv til din smykkesamling:

  1. Det er en budgetvenlig løsning
    Selvom det er et dyrere valg end andre metaller, kan sterling sølv være et overkommeligt alternativ til guld. Det er et blødt metal, der ikke er så holdbart som andre ædelmetaller, men det vil ikke anløbe hurtigt og vil holde længe.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *